「WASHOKU」を気軽に世界のみなさまへ。 海外からも日本の[WASHOKU]「和食」が注目されているそうです。 「オンラインクッキングサロン」を通じて、世界中の皆様と[WASHOKU]を楽しみたいと思います。 HAPPY FoodOnlineが考える[WASHOKU] 「家庭料理」「郷土料理」。 普段食べている「普通の食べ物」。 これが[WASHOKU]の原点です。 世界中のみんなに紹介できる日を心待ちにしています。 HAPPY Food Onlineは、日本語での講座です。 日本語で日常会話ができる[WASHOKU]に興味のある海外の方々、ぜひオンラインで一緒に料理を作りましょう。
Feel free to send “WASHOKU” to everyone in the world. It seems that Japanese [WASHOKU] “Japanese food” is attracting attention from overseas as well. I would like to enjoy [WASHOKU] with everyone in the world through the “Online Cooking Salon”. HAPPY Food Online thinks [WASHOKU] “Home cooking” “local cuisine”. “Ordinary food” that you usually eat. This is the origin of [WASHOKU]. I am looking forward to the day when I can introduce it to everyone in the world. HAPPY Food Online is a course in Japanese. If you are interested in [WASHOKU], who can have daily conversations in Japanese, let’s cook together online.
(参考資料:農林水産省) 和食の流儀 -伝統的な技とおもてなしの心- The Washoku Way -Japan’s Nuanced Approach to Food- 日本食・食文化の世界的普及を図るため、日本食・食文化の魅力を発信する冊子「The Washoku Way -Japan’s Nuanced Approach to Food-」を作成しました。 https://www.maff.go.jp/j/shokusan/gaisyoku/pamphlet/index.html
コメント